Clan sMaiL < 3
Fa-ti si tu un cont la noi pentru a fi la punct cu toate !
cerere blue Smailu
Clan sMaiL < 3
Fa-ti si tu un cont la noi pentru a fi la punct cu toate !
cerere blue Smailu
Clan sMaiL < 3
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pro Skil ;x

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

cerere blue

In jos 
+3
*WHy*??
puffuLoL
blue design
7 participanți
AutorMesaj
blue design
DESIGNER
DESIGNER
blue design

Data de inscriere : 03/04/2010

cerere blue Empty
MesajSubiect: cerere blue   cerere blue Icon_minitimeDum Apr 04, 2010 8:28 pm

1.Prenume :Antonio
2.Initiala Nume :A
3.Nick CS :blu3 ;x
4.Steam id :off:|nu am licenta la cs
5.Y!M Id :bluedesign10
6.Experienta Cs :8 ani si pauza 2 ani
7.Experienta Clan : NOD3(sef),ProSkills(sef)
8.Arma in care sunteti specializat :glock,usp,awp si putin ak47
9.De ce doriti in clanul nostru :imi place clanul,si vreau sa va ajut sa castigati fiecare meci
10.Ce sunteti pregatiti sa faceti pt clan :meciuri,logouri,bannere etc.(Tot ce tine de design)
Sus In jos
puffuLoL
Moderator
puffuLoL

Data de inscriere : 30/03/2010
Localizare : in spatele tau cu un cutit

cerere blue Empty
MesajSubiect: Re: cerere blue   cerere blue Icon_minitimeDum Apr 04, 2010 8:29 pm

dai proba cu mine ca vad ca nimeni nu e on acum, iti voi da eu un server pe mess iar dupa ce terminam proba voi posta aici parerea mea si rezultatul iar apoi voi vorbi cu cL

LATER EDIT: am dat proba cu blu3 si a jucat f bine, mult mai bine decat ma asteptam, eventual daca il acceptati si voi mai trebe sa invetze manevre evazive si recul la arme. Ce mi-a placut a fost ca a jucat la sunet nu ca multi dintre noi Suspect a fost foarte ok tipu, e si de treaba....voi vorbi si cu gabi dar in principal e totul ok!
Sus In jos
http://smail-gaming.tk
blue design
DESIGNER
DESIGNER
blue design

cerere blue Empty
MesajSubiect: Re: cerere blue   cerere blue Icon_minitimeDum Apr 04, 2010 9:18 pm

a uitat sa spuna ca i-am rupt fata cu scoutul:))la zoomless

Sper sa ma primiti bounce
Sus In jos
puffuLoL
Moderator
puffuLoL

cerere blue Empty
MesajSubiect: Re: cerere blue   cerere blue Icon_minitimeDum Apr 04, 2010 9:20 pm

ma rog................................................nu pot da toata proba ca am uitat sa fac demo
Sus In jos
*WHy*??
Clan Leader
Clan Leader
*WHy*??

cerere blue Empty
MesajSubiect: Re: cerere blue   cerere blue Icon_minitimeLun Apr 05, 2010 12:12 am

sa il stergi pe bugs bunny..lam dat afara:) ...Pro pt blu3...desi km are cv cu mine:-??....sa vedem acuma ce zice deejay...a zis k suntem prea multi:P
Sus In jos
puffuLoL
Moderator
puffuLoL

cerere blue Empty
MesajSubiect: Re: cerere blue   cerere blue Icon_minitimeLun Apr 05, 2010 12:22 am

dar ce e clanu lu deejayy? adica nu am nik cu el Smile) doar ca nu e nimic special cu el incat sa vedem ce zice el, daca vedem ce zice deejayy atunci vedem ce zice tot clanu....nu e nici sL nici cL
Sus In jos
DeeJayy^
Moderator
DeeJayy^

Data de inscriere : 29/03/2010

cerere blue Empty
MesajSubiect: Re: cerere blue   cerere blue Icon_minitimeLun Apr 05, 2010 5:24 am

poy ma X( fmm de fals ce esti tu X( cine morti mati esti tu ma ? de unde ai apaurt fmm pe mess esti un fals si acum zici " cine-i dj " ma taratura x( bagamias pwla ce oameni am in jur Neutral why coae mi-a ajuns pana'n gat :-j daca nu faci ceva in privinta asta o sa fi luat de prost ca marmota pana sa-i deschid ochi Smile acum este un alt om dupa ce i-am zis ca este luat de prost in fine toate cele bune cum am mai zis !

DeeJayy^ is Out nu fac gesturi sa sterg forumu sa fiti sanatosi puffule sa numai ai tupeu .. deci tupeu sa zici ceva pe mess Smile ha :-j mai ceri si sa-ti bag banneru ( in pizda mati ) ce suferinta esti X( ratatule Neutral joci si tu in pgl kkt cu ochi c esti om cu 2 fete !
Sus In jos
https://smail.forumgratuit.ro
blue design
DESIGNER
DESIGNER
blue design

cerere blue Empty
MesajSubiect: Re: cerere blue   cerere blue Icon_minitimeLun Apr 05, 2010 5:31 am

NU TE-AM INJURAT PE TINE CI PE PUFFU Smile :-j tu nu esti vinovat cu nimic frate:) :-j

ma suparat rahatu ala.. Neutral bagamias pwla chiar daca eram beat aseara m-am lamurit:) ..
Sus In jos
kLevoNftw

Data de inscriere : 04/04/2010

cerere blue Empty
MesajSubiect: Re: cerere blue   cerere blue Icon_minitimeLun Apr 05, 2010 5:46 am

Alai blu pa' sistem Smile) se stie =)) JIJEI _|_ ! Te iei fara rost de puff dute invartindute dute dute lasena cu atitudinea asta ^^!
Sus In jos
*WHy*??
Clan Leader
Clan Leader
*WHy*??

cerere blue Empty
MesajSubiect: Re: cerere blue   cerere blue Icon_minitimeLun Apr 05, 2010 3:23 pm

In primu rand:Chiar dak puffu e inaintea lui Deejay in clan , Deejay a fost cel cu recrutarile...si teizbesc...
Puffu nu trebuia sa se bage in treburile astea..din cate stiu el e cu tacticile...sau luati decizii fara mine?Altadata;)
Deejay si teizbesc hotarasc cine intra in clan.Noi doar dam pro sau contra
SA VA FIE CLAR

P.S.:Deejay nu iese;)
Sus In jos
ZynKy(tomy)
Membru Clan
Membru Clan
ZynKy(tomy)

Varsta : 32
Localizare : Satu Mare

cerere blue Empty
MesajSubiect: Re: cerere blue   cerere blue Icon_minitimeLun Apr 05, 2010 3:23 pm

Ma oameni buni ,... nu va puteti injura pe mess ? Intra careva pe forum ...si vede ce e aici ..atatea _|_ bagate/scoase ..ce zice ala " Ui si la astia copii de 10 ani..e clar nici nu ma bag " ...

Injurativa Frate pe mess ..nu aici..........Si va rog stergeti astea mah ca ne facem de Cacao ! 8-|
Sus In jos
Te-Izbesc
Membru Clan
Membru Clan

cerere blue Empty
MesajSubiect: Re: cerere blue   cerere blue Icon_minitimeLun Apr 05, 2010 11:43 pm

da m-am lamurit .. puffu zicea .. ca nu e nimeni on =)) eu stau toata ziua pe mess frate .. oricand putea sa-mi zica .. deschide sv te izbesc .. si testeaza-l pe asta .. asa a facut si akm cu blue asta ... si cu wow ...
Sus In jos
*WHy*??
Clan Leader
Clan Leader
*WHy*??

cerere blue Empty
MesajSubiect: Re: cerere blue   cerere blue Icon_minitimeMar Apr 06, 2010 3:15 am

Blu3 Acceptat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

cerere blue Empty
MesajSubiect: Re: cerere blue   cerere blue Icon_minitime

Sus In jos

cerere blue
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-