Clan sMaiL < 3
Fa-ti si tu un cont la noi pentru a fi la punct cu toate !
FOARTE IMPORTANT : Organizare [pentru tot clanul-cititi tot sau ne suparam] Smailu
Clan sMaiL < 3
Fa-ti si tu un cont la noi pentru a fi la punct cu toate !
FOARTE IMPORTANT : Organizare [pentru tot clanul-cititi tot sau ne suparam] Smailu
Clan sMaiL < 3
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pro Skil ;x

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

FOARTE IMPORTANT : Organizare [pentru tot clanul-cititi tot sau ne suparam]

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
puffuLoL
Moderator
puffuLoL

Data de inscriere : 30/03/2010
Localizare : in spatele tau cu un cutit

FOARTE IMPORTANT : Organizare [pentru tot clanul-cititi tot sau ne suparam] Empty
MesajSubiect: FOARTE IMPORTANT : Organizare [pentru tot clanul-cititi tot sau ne suparam]   FOARTE IMPORTANT : Organizare [pentru tot clanul-cititi tot sau ne suparam] Icon_minitimeDum Apr 04, 2010 2:25 am

Nu prea stiu cu ce sa incep asa ca am sa spun ideea principala si apoi voi incepe sa detaliez: Pentru a spori skillul nostru in joc trebuie sa facem antrenamente si tactici. Voi cand vedeti pe youtube diferiti gameri de top va inchipuiti "uite coae ce bine le da aasta!" numai ca nu va inchipuiti tocmai bine. Tipii aia le dau asa de bine deoarece au tactici prestabilite, au incredere si comunicare cu echipa, ei trebe sa urmeze un drum clar fiecare runda si normal ca daca nu ai grija ca vine ceva din spate rupi 80% din ce iti rasare in fatza.
Spre deosebire de echipele mari, noi nu avem tactici sau ma rog avem doar ca nu ma lasati sa va invati deci nu le putem pune in aplicare si ce numai avem noi e : COMUNICARE SI ANTRENAMENT! Cand spun aceste lucruri voi va spuneti in gand oh coae pai daca nu vine nimeni la antrenamente daia nu avem lucrurile astea! numai ca gresiti asa ca am hotarat sa decid eu in locul vostru.

Din acest moment IN FIECARE VINERI SEARA avem antrenament/repetitie de tactici. Eu am facut tactici pentru fiecare harta si pt tero si pt ct so mai ramane sa va invatz tacticile si cateva notiuni pe care 2-3 nu le stiu iar altii le stiu dar nu vor sa le arate celor mentionati mai inainte. Daca nu va convine sa avem antrenamente/tactici/comunicare rog sa ma contactati si sa iesiti singuri din clan. Intelegeti o data pentru totdeauna: LA MECIURI NU SUNTEM PE PUBLICE! La meciuri de acum incolo nu va veti mai abate de la tactici : daca o faceti din nevoie atunci vom suferi impreuna si voi reface tactica respectiva iar daca o faceti din prostie/neatentie veti atrage mustrari care la rand vor duce la expulzarea din clan pentru o perioada/permanent.

In ce priveste comunicarea: inteleg ca nu toti aveti microfoane si nu e asta o problema deoarece vom folosi team speack 2 (vi-l instalez eu celor care nu il aveti ca e ceva mai complicat), un program care nu cere neaparat sa vorbesti ci macar sa asculti deci daca nu aveti microfoane nu-i panica, macar veti asculta ce va transmit eu si ceilalti cu microfoane la meci! In timpul meciului daca nu puteti vorbi la microfon scrieti pe t_S.

Tacticile vi le voi spune fiecaruia in parte, nu vreau sa credeti ca fac pe seful, incerc doar sa ajut clanul pentru buna decurgere a meciurilor! Am sa va spun la antrenamente fiecaruia ce are de facut si va rog din suflet sa va alegeti o arma deoarece am observat ca multi desi au awp si nustiu sa dea cu el nu i-l dau lui WHy care il foloseste cu desavarsire mai bine ca cei mentionati mai devreme.

VA MULTUMESC SI VA ROG DIN SUFLET SA CITITI TOT CE AM SCRIS MAI SUS!

Toate cele bune si multa bafta in continuare,
Puffu!

Ultima editare efectuata de catre puffuLoL in Dum Apr 04, 2010 2:29 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://smail-gaming.tk
DeeJayy^
Moderator
DeeJayy^

Data de inscriere : 29/03/2010

FOARTE IMPORTANT : Organizare [pentru tot clanul-cititi tot sau ne suparam] Empty
MesajSubiect: Re: FOARTE IMPORTANT : Organizare [pentru tot clanul-cititi tot sau ne suparam]   FOARTE IMPORTANT : Organizare [pentru tot clanul-cititi tot sau ne suparam] Icon_minitimeDum Apr 04, 2010 2:29 am

No comment aici ai dreptate:|..
Sus In jos
https://smail.forumgratuit.ro
*WHy*??
Clan Leader
Clan Leader
*WHy*??

MesajSubiect: Re: FOARTE IMPORTANT : Organizare [pentru tot clanul-cititi tot sau ne suparam]   FOARTE IMPORTANT : Organizare [pentru tot clanul-cititi tot sau ne suparam] Icon_minitimeDum Apr 04, 2010 2:35 am

asa ramane:)
T.C.
Sus In jos
puffuLoL
Moderator
puffuLoL

Localizare : in spatele tau cu un cutit

MesajSubiect: Re: FOARTE IMPORTANT : Organizare [pentru tot clanul-cititi tot sau ne suparam]   FOARTE IMPORTANT : Organizare [pentru tot clanul-cititi tot sau ne suparam] Icon_minitimeDum Apr 04, 2010 2:39 am

Daca sunteti de acord cu totii (si sper ca sunteti) sper sa ne tinem de treaba iar daca vad rezultatele dorite in legatura cu randurile (multe) scrie mai sus (de mine) va promit ca fac cinste cu un server de war hostat al clanului!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: FOARTE IMPORTANT : Organizare [pentru tot clanul-cititi tot sau ne suparam]   FOARTE IMPORTANT : Organizare [pentru tot clanul-cititi tot sau ne suparam] Icon_minitime

Sus In jos

FOARTE IMPORTANT : Organizare [pentru tot clanul-cititi tot sau ne suparam]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Creatii Legate de CS si Clanul Smail
» IMPORTANT: model!
» IMPORTANT : banner forum
» IMPORTANT:BANNERUL COMUNITATII!
» IMPORTANT : Logo Clan by blu3 ;x

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum